Veren

De middag was feestelijk, met flamboyante sprekers en een vrolijke receptie. Coen Schimmelpenninck van der Oije hield een meesterlijk laudatio bij de uitreiking van de Menno Hertzberger Prijs voor Ton Croiset van Uchelen, die vervolgens herinneringen ophaalde aan zijn jaren bij de Universiteitsbibliotheek Amsterdam, waarna Freek Heijbroek het fenomeen weblog duidde en mij de fraaie oorkonde van de Aanmoedigingsprijs overhandigde.

Toen mocht ik mijn welgemeende dankwoord uitspreken en de vele felicitaties in ontvangst nemen. (Ik zit nog wat ongemakkelijk, vanwege de veren.) Toen bleek ook de knoop in mijn maag te zijn verdwenen.

5 Comments

  1. En wat een dankwoord, waarmee je ongetwijfeld ook de ongecomputeriseerde generatie aangenaam verrast hebt – die was ruim in de zaal vertegenwoordigd, leek mij. Dat dankwoord, en ook het juryrapport zou ik wel eens zwart op wit willen zien. Gaat dat nog gebeuren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.