De laatste pagina

Een boek dat schittert als een honingraat – die zijn er genoeg op de Amsterdam Book Fair.

Menno Wigman, sinds begin dit jaar Stadsdichter van Amsterdam, publiceerde op 7 juli in Het Parool het gedicht ‘De laatste pagina’. Dit schitterende vers heb ik afgelopen donderdag gedrukt in een oplage van 40 exemplaren. Simili Japon doorstaat de tand des tijds beter dan krantenpapier.

Het was een beetje een haastklus, dus ik kon niet uitpakken met okergele en vermiljoenen ornamenten of een heelperkamenten band van ongeboren kalf. Wel zal de dichter alle vouwbladen met zijn signatuur versieren. Dat gebeurt aanstaande vrijdag, om vier uur, in de NVvA-stand van Fokas Holthuis. Alleen dan is de uitgave voor een bescheiden bedrag ook te koop.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.