Voor u en mij (2)

In december 2010 vond de geruisloze presentatie plaats van mijn boekje Geen mooij-schrijverij voor u en mij. Binnen een week waren alle 52 exemplaren van de opdrachteninventaris uitverkocht en uitgedeeld. De Koninklijke Bibliotheek bestelde meteen een exemplaar, de erven Mooij noemden het ‘een prachtig bundeltje’, een oude vriend van A. Marja vond mijn inleiding ‘vol ingehouden humor en zeer instruktief’, lovende woorden kwamen uit België, Frankrijk en Portugal. (Borstklopperij.)

De teller bleef in 2010 hangen op 92 opdrachtexemplaren. In het begin van dit jaar ging de teller onverwacht weer lopen – tot afgelopen weekend, toen ik moest concluderen het honderdste opdrachtexemplaar van A. Marja te hebben gevonden. Opnieuw geteld. Echt 100.

Er komt een tweede, vermeerderde en herziene druk van het boekje. Zelfde uitgever, zelfde oplage. Kopers van de eerste druk, denk niet aan reclameren, dit is de voortschrijding van de wetenschap.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.