Buste (2)

Schrijver, filosoof, literair historicus, Kafka-kenner en tijdschriftredacteur Niels Bokhove vindt dat de zwervende buste van Belcampo in de portrettengalerij van het Letterkundig Museum hoort te staan. Tubantia heeft het hele verhaal.

Bibliotheken in Groningen lijken geen stappen te ondernemen om de buste van de schrijver, die vanaf 1953 aan het Schuitendiep woonde, naar Stad te halen. Een particuliere verzamelaar, met een grote collectie Belcampo, heeft zich intussen wel gemeld: in zijn Groningse studeerkamer is nog plek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.