Eye-opener

‘Hij was voor ons de grote eye-opener. Zo van: jeempie, moet je kijken wat híj kan!’ In de rubriek Hollandse Nieuwe van het programma Kunstuur bekijken twee museumliefhebbers de laatste grote aanwinst van het Letterkundig Museum. Aad Meinderts legt uit dat het typoscript van Ik Jan Cremer niet alleen van literair maar zeker ook van maatschappelijk belang is.

Nieuwtje: het typoscript van Ik Jan Cremer wil Aad Meinderts geheel digitaal ter beschikking stellen. Helaas wordt er over de hoogte van het bedrag dat uiteindelijk is betaald voor de map van Cremer in alle toonaarden gezwegen. Vanaf 08:50.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.