Bankafschrift

Maurits Verhoeff schreef een mooie bundel met artikelen over Nescio. Geen lang verhaal, waarin Nescio van dag tot dag op de voet wordt gevolgd, maar zeventien thematische artikelen. Plus een kleurrijke beeldbiografie.

A. Marja heeft Nescio nooit ontmoet, al was hij slechts een handdruk van de schrijver verwijderd, via Jacques den Haan en Nico Donkersloot bijvoorbeeld. Je kunt een paar dagen met de gedachte spelen zo’n soort boek over Marja te schrijven, maar een bankafschrift maakt een eind aan de dagdroom. Uitgeverij kleine Uil gireerde mijn honorarium voor de recente Marja-uitgaven over 2010.

_____
€ 2,15

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.