Kiwigroen katoen

Grunbergverzamelaars lezen deze post niet uit maar rennen klikken meteen door. Het Arnhemse bedrijf Verloren woorden heeft in een oplage van 50 stuks een hoogst literair t-shirt gefabriceerd: Machiavellist, naar het echte debuut van Arnon Grunberg. Gitzwart portret en dito titel op kiwigroen katoen. Het kleedt mooi af: ‘een modern fitted shirt van de hoogste kwaliteit dat uitstekend te dragen is onder een krijtstreep pak of colbert’. Leverbaar in alle maten.

Verloren woorden biedt tevens letterkundige bovenkleding aan in de geest van Multatuli (‘Niemand weet het’) en Simon Vinkenoog. De beschrijvingen zijn sterk: ‘Model: De tropen; een vleugje koffie; een snufje oud koloniaal gevoel & romantiek plus het geweldige onderkoelde citaat van Eduard Douwes Dekker, beter bekend als Multatuli. Dat kon niet anders dan een premium shirt worden. Wij raden hier een groene korte broek bij aan. Ook in de winter.’ Het t-shirt in de geest van Vinkenoog heeft in het huidige ontwerp een groot vraagteken voorop. Edith Ringnalda dreigt de oplage van 50 stuks te nummeren en te signeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.