Coördinatie

Het Letterkundig Museum voor kleuters zoekt een klantvriendelijke, inspirerende, servicegerichte, flexibele, pro-actieve, planmatige, representatieve, stressbestendige, creatieve, commerciële coördinator Educatie en Evenementen. Je geeft leiding en rapporteert. Je ontwikkelt en draagt bij. Je uitstekende communicatieve vaardigheden spreid je tentoon op de bank bij Matthijs. Richt je met een handgeschreven brief tot de directie van het LM voor meer informatie of sollicitatie.

 

Intussen is het bij de eerste druk van het online Literair Centrum uitgegeven erratum niet van nut gebleken bij de vermeerderde tweede druk van deze website. Hermans Schönfeld Wichers, pseudoniem van Belcamp, woonachtig aan de Spilsluizen in Groningen, studeert nog altijd aan de juridsiche faculeit. Carry van Bruggen is nog steeds een alleenstaande vrouw met depressies en J.C. Bloem een luie burgemeesterszoon. Schrijven? Boeken? Renate Rubinstein onthult postuum haar verhouding met Carmiggelt.

Het zou de nachtrust van deze frik bevorderen als een of andere stagiaire nog eenmaal deze levensbeschrijvingen op spelfouten, logica en onjuistheden controleerde. Of desnoods die nieuwe coördinator Educatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.