Dag Aad

Criticasters zijn en masse in de val getrapt. Door kritiek te leveren op het hypermoderne promotieproject van museumdirecteur Aad Meinderts hebben zij precies gedaan waar de reclamejongens van het LM op hoopten: aandacht schenken aan Het Pantheon. Nieuws maken. Hoe meer hits hoe beter.

Het moet maar eens afgelopen zijn met het gezanik en gezeik. Een museumdirecteur is ook maar een mens. Zijn kinderen missen hem, blijkens de reacties op Wie volgt?Lieve papa, ik wil je een lieve knuffel geven. papa nu komt Ary een kus brengen jonas 4jaar dag aad‘. Dat is mooier dan een bos honderd witte rozen. Ja, echt.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.