Uit de la (4)

Dichter des Vaderlands Ramsey Nasr zoekt een appartement in Amsterdam. Dit laat de organisatie van het literaire festival Winternachten weten. Nasr in een mail: ‘Aangezien ik erachter ben gekomen dat dit me niet gaat lukken tenzij via via, bij dezen mijn dringende vraag: ken je iemand die gaat verhuizen of een mooie woning verhuurt, laat het mij a.u.b. weten! Ik wil zelf zo snel mogelijk, liefst voor eind februari naar Amsterdam verhuizen, en wat ik vooral nodig heb is genoeg plek voor mijn boeken en cd’s, want dat zijn er nogal veel. Ook als je tips hebt, en bv. organisaties, websites of andere manieren kent die me verder zouden kunnen helpen, zou ik dat heel graag horen. De gouden-tipgever krijgt een fles champagne, twee appelbeignets en een heuse limerick cadeau… Heel erg bedankt en vele groeten van Ramsey.’ Tips mogen naar ramsey@winternachten.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.