Arnon Grunberg verkoopt zijn massageproducten

In januari dook er een aantal merkwaardige pennestreken van Arnon Grunberg op, gesigneerde opdrachten aan Jörg Haider, Jan Peter Balkenende en Geert Wilders. Een maand later verkocht Grunberg zijn computer op eBay aan de hoogste bieder. Sinds een paar dagen staat op Marktplaats een bijzondere aanbieding Grunbergiana: door de schrijver gesigneerde massageproducten, een exemplaar van de vroege uitgave De Machiavellist (1990), diverse getekende dvd’s van het INTERNATIONAL FEMALE MUD WRESTLING FOR PEACE en – voor spek en bonen – een hamster. Laat hier uw bod achter. Wat de gek er voor geeft.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.