A.L. Snijders: nieuw zkv

Catalogus 47: Een behouden prullenmand van antiquariaat Fokas Holthuis opent met een op verzoek geschreven zkv van A.L. Snijders. De catalogus Nederlandse en buitenlandse literatuur in handschriften, foto’s, opdrachtexemplaren en bibliofiele uitgaven staat ook online, maar voor het inleidende verhaal van Snijders moet men zich tot de papieren versie wenden.

2 Comments

  1. Facebookvriendschap? Ik kreeg zeer onlangs al de suggestie dat de onregelmatigheid waarmee de Directeur zijn blog bijhoudt te maken heeft met zijn nieuwe passie: Facebook! En ik maar denken dat hij avond aan avond aan het schaven is aan een prachtstuk over bijvoorbeeld A. Marja… Helaas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.