L.H. Wiener, cursusleider

Dylan Thomas in drieën. Zo heet de over drie winterse dinsdagavonden gespreide cursus over de Engelse dichter van de Volksuniversiteit Haarlem. Cursusleider is L. Wiener ofwel L.H. Wiener, de schrijver. Cursusgeld bedraagt € 58.

Meer opvallende nieuwtjes staan er in de laatste Medelingen van het L.H. Wienergenootschap, het digitale krantje van Flip Hammann en Rob Huizinga, dat ditmaal eindigt met de aankondiging van de vierde, herziene en uitgebreide druk van de officiële bibliografie van L.H. Wiener. Bestellen danwel abonneren doet men bij ra.huizinga[at]quicknet.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.