Toon Tellegen in Tzum

Bij de abonnees valt vandaag in de bus: Tzum 46, de Toon Tellegen-special. Behalve van de grootmeester zelf staan er verhalen en gedichten in van Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes, Kees ’t Hart, Tonnus Oosterhoff en Barber van de Pol. Componist Richard Ayres schreef een interessant stuk over zijn Tellegen-opera. Lili Ahonen en Judith Wilkinson doen een boekje open over de vertalerspraktijk. En er is meer, veel meer. Arthur Japin bijvoorbeeld. En A.L. Snijders. Alle 52 pagina’s goed!

1 Comment

  1. Mijn weekend kan niet meer stuk, nu ik vanavond uit het barre westen komend, de Tzum bij de post vond. Heb 'm nog niet helemaal uit, morgen ook nog even genieten!Maar welgemeende kompullementen aan de redactie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.