Bundels ruilen in de Prinsentuin

De organisatoren van het botanisch poëziefestival Dichters in de Prinsentuin komen dit jaar met iets nieuws: een poëzieruilbeurs. Bezoekers worden aangemoedigd hun ongelezen dichtbundels mee te nemen. Voor een ingeleverde bundel krijgen ze een bon, die ze vervolgens gedurende de Drie Dichterlijke Dagen weer tegen een bundel kunnen inwisselen. Of spijtoptanten de bon op vrijdag nog kunnen ruilen tegen hun meegebrachte bundel is niet bekend.

‘Ook dichtersparafernalia zijn welkom’, meldt het persbericht. Artistiek Bureau is in het gelukkige bezit van een boek over kamerplanten uit het bezit van A. Marja, een tekeningetje van Remco Campert en een papieren servet waaraan een oud-Dichter des Vaderlands zijn mond heeft afgeveegd, maar De directeur piekert er niet over. Van ruilen komt huilen, zei zijn moeder altijd.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.