Simon Vinkenoog (1928-2009)

Vannacht is Simon Vinkenoog (foto) overleden, nadat hij vrijdag door een hersenbloeding in coma was geraakt. Eerder al moest zijn rechteronderbeen eraf. Vinkenoog zou zaterdag zijn 81e verjaardag hebben gevierd.

Afgelopen dinsdag schreef hij nog enthousiast op zijn website over het herstel na de operatie. Hem zou een prothese worden aangemeten, ‘een proces dat nog maanden kan duren’. En: ‘Ik leef als het ware buiten de tijd, in een hier en nu, dat bestaat uit het verwerven van allerlei vaardigheden die ik tot nu toe niet besefte.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.