De bibliotheek van Fortuyn (2)

Eén Vandaag deed vanavond verslag uit Nijmegen. We zagen de nieuwe eigenaar van Pims voetbal. We zagen een man gepassioneerd bieden op Pims asbak. We zagen iemand in een zojuist verworven fauteuil zitten op de parkeerplaats van Hessink’s Veilingen: Pims stoel paste niet in zijn Mini en hij wachtte op vervoer. Volgens de inbrengers was de veiling van Pims inboedel succesvol. Wat de bibliotheek nu heeft opgebracht? Welke instelling de boeken verwierf? En voor hoeveel de toilettas van eigenaar wisselde? Later meer.

4 Comments

  1. Toen Nova de documentaire opnamen, en zelfs toen 'ie werd uitgezonden, waren de boeken nog niet geveild. De veiling verliep verschrikkelijk sloom. Beginnen om 10 uur werd bijna 10.30, om 15.15 waren we zo ongeveer bij kavel 350… De rekensom lijkt dan duidelijk te zijn dat het eind om 20.00 uur ongeveer te verwachten viel. Ik heb er niet op gewacht, maar heb één van de twee boeken verworven die afzonderlijk van de bibliotheek werden verkocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.