De dichter Joseph Goebbels (2)

De wereld moet nog even wachten op de poëzie van Joseph Goebbels. Het omvangrijke handschrift, dat dinsdag voor enkele uren op internet werd aangeboden, ligt voorlopig nog op de planken van antiquariaat Co-Libri te Bremen. De antiquaar meldt dat het document humain wel te koop is, maar dat hij het voorlopig nog niet openbaar wil maken. Desgevraagd laat hij weten: ‘im Moment habe ich meine Gründe, noch nicht zuviel über das Werk zu reden’. Artistiek Bureau respecteert zijn wens.

Dit is dus geen handgeschreven gedicht van Goebbels.

3 Comments

  1. Maar intussen – ondanks het mooie letterbeeld – niet gemakkelijk te lezen…Ik kom tot iets als:14. Doch nun ade, zum letzten Male küsseIch dich im Geiste, reiche dir die HandDu aber bete still für mich und grüsseWir auch mein Deutschland aus dem fernen Land.Meinem lieben Bruder Hans zum 14. Juli 1916!Aber, of het zo stimmt????

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.