5 Comments

  1. Ik zal het maar eerlijk bekennen: bij ons was de vraag: wat deed jij toen Kennedy vermoord werd? Later opgevolgd door: wat deed jij toen John Lennon werd vermoord?Ook niet al te vrolijke, overigens!

  2. toepasselijke vraag op 4 meiEen tijdje was de vraag usance: waar hoorde je dat Boudewijn Büch overleden was? (ik ergens in Midden-Duitsland, net binnen het autoradiobereik van radio 1 (speciale BB-uitzending van de zondagavond Opium op 24-11-09)).BB-bibliograaf Frans Mouws zat geloof ik achter een bordje nasi (of was t bami) op de bank voor de buis.

  3. 11-9: Siena.Büch: ik stond in de keuken aardappels te schillen met mijn moeder, in de wetenschap dat ze er een paar maanden later niet meer zou zijn.30-4: ik keek stiekem naar Geenstijl, waar nét een Twitterbericht geplaatst werd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.