Interview De Bie

Serendipiteit. Ik ben een tekst aan het zetten van iemand, zoek ‘m even op met google en kom terecht op Literatuurplein. Daarop o.a. een duo Koppe-interview met Wim de Bie die morgen de 4 mei lezing houdt. Misschien een site om bij de links te zetten mijn Waarde Heer Directeur? Maar wat zeur ik, ik kan me niet voorstellen dat je deze site niet zou kennen.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.