Fritzi (vervolg)

Ach ja, Fritzi!

Wat mij het sterkst (dankzij Jagtlust) van haar is bijgebleven, is haar gewoonte om het zoveelste vriendje standaard voor te stellen als: mijn verloofde. Sinds ik dat las, schrijf ik een stel – waarvan ik niet meer weet hoe de zij dan wel de hij heet – aan met: aan X & Verloofde. Altijd goed!

Dit had ik natuurlijk gewoon in een reactie kunnen meedelen. Dat het een serieus bericht wordt, komt doordat ik graag een plaatje wil laten zien, van iets waarin Fritzi werkelijk geniaal was: brieven schrijven. Wat zou ik er daarvan graag een aan de muur willen hebben. Maar helaas, de drie (?) die onderhand alweer zo’n vijf jaar geleden bij Bubb Kuyper werden geveild waren voor mij wat te begrotelijk. Hierbij een brief aan Reve en zijn toenmalige partner Willem:


Schitterend toch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.