Marianne en Theo Hoogstraaten

De nieuwe Blanco Regel is uit.

Het literaire blad opent met een recensie van Lokvrouw van Marianne en Theo Hoogstraaten. Op pagina 10 kan men met een prijsvraag dertien boeken winnen, waaronder Lokvrouw en Webcam Girls van Marianne en Theo Hoogstraaten. Pagina 27 bevat een bespreking van Webcam Girls van Marianne en Theo Hoogstraaten. Op pagina 47 tot en met 52 staat een lang interview met het schrijversduo Marianne en Theo Hoogstraaten. Op pagina 58 staan twee advertenties voor Lokvrouw en Webcam Girls van Marianne en Theo Hoogstraaten. In het colofon worden Theo Hoogstraaten en Marianne Hoogstraten bedankt ‘voor hun enthousiasme en welwillendheid om in de afgelopen tijd mee te werken aan deze editie’.

Geen dank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.