2 Comments

  1. Meneer is denkelijk een marktkoopman. De ronkende aanprijzingen ('EEN GROOT LERAAR EN EEN BEFAAMD AUTEUR VOOR ÉÉN POPRTO!' en 'Geplastificeerd bibliotheekexemplaar, dus zonnebrandoliebestendig op het waddenstrand uit verhaal') en ongeloofwaardige extra's ('BONUS : 2 PAKKEN D.E.ROODMERK VACUUMVERPAKTE SNELFILTERMALING OM WEER NUCHTER HOLLANDS TE WORDEN') in combinatie met het gebruik van enkel hoofdletters, het is allemaal nogal opvallend. Wat dat betreft is een collecte voor een nieuw toetsenbord wel een idee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.