A.L. Snijders: een ongestelde vraag

Deze vraag zal ik vanmiddag niet stellen aan A.L. Snijders, omdat ik er niet ben.

U vertelde aan Tzum dat u niet langer dan een half uur per dag kunt schrijven, omdat uw huis op instorten staat: “Ik ben dus altijd aan het stutten en zagen en het lassen.” Dat impliceert dat een zkv fris van de lever wordt opgeschreven, vervolgens naar uw abonnees wordt gestuurd, en dat is het dan. In het voorwoord bij Heimelijke vreugde 2 schrijft u over de begeleidende brieven aan Van der Moer: “Er staan heel wat dingen in die ik weggelaten zou hebben als ik het geweten had. Nu nog lees ik vaak met kromme tenen, maar ik verander niets, ik zal lijden.” Mijn vraag, meneer Snijders, is eigenlijk: wordt uw werk niet gereviseerd? Schrapt of herschrijft u werkelijk niets?

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.