De marathon van Karel

‘Het had natuurlijk nooit mogen gebeuren, maar ergens is het wel leuk als een vergeten pareltje uit het marathoninterview-archief boven water komt. Een plotselinge ingeving van Aukje Holtrop, oud-hoofdredacteur van De Ochtenden, zorgde voor een zoektocht naar het marathoninterview dat Martin van Amerongen in het eerste seizoen had met Karel van het Reve. En het is gevonden! Luistert u hier naar het vijf uur durende gesprek uit de zomer van 1986.’

Mijn ouders stemden niet af op de VPRO, ik was drie jaar oud, dus veel zou ik me er toch niet van herinnerd hebben. Vijf uur Karel van het Reve op mijn iPod! Het interview begint met moord en doodslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.