A.L. Snijders: een bibliografie (2)

‘Voorts bijgaand mijn derde versie, net als bij die van Wiener van Rob Huizinga, het moet wel een beetje gelijk opgaan, van A.L. Snijders Bibliografie. Nadat Snijders hem aan al zijn respondenten had doorgestuurd heb ik nog veel bruikbare én onbruikbare tips, aanvullingen, omissies, fouten etc. toegestuurd en ingefluisterd gekregen. Die heb ik nu allemaal verwerkt’.

Marius Zeven stuurt De directeur van Artistiek Bureau, ‘als expert zijnde’, zijn bibliografie van A.L. Snijders toe, bijgewerkt tot 9 februari 2009. De drie drukken van Bordeaux met ijs staan er dus ook in, keurig met datum van verschijnen. De waeraghtige bibliophiel wil alle drie uitgaven in de kast hebben staan: de eerste (gebonden met leeslint, genummerd en gesigneerd), de tweede (gebonden zonder leeslint), de derde (luxe paperback). Als er maar geen vierde komt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.