Mededelingen van het L.H. Wienergenootschap

Gisteravond viel de derde Mededelingen van het L.H. Wienergenootschap in de bus, onder redactie van Flip Hammann en Rob Huizinga.

In de nieuwe aflevering wordt stilgestaan bij De taak van de schrijver. Het poëticale debat in de Nederlandse literatuur (1968-1985), de dissertatie van Sander Bax, waarin 20 pagina’s over het ogenschijnlijk autobiografische karakter van Wieners werk. Daarnaast vinden de abonnees op de Mededelingen een korte receptiegeschiedenis van Wieners laatste boek, Herinneringen aan mijn uitgevers.

De afdeling ‘Nieuws’ wil ons op 3 april naar Gent lokken, waar Dimitri Verhulst L.H. Wiener aan de tand zal voelen over Herinneringen aan mijn uitgevers en Dierenverhalen, dat in de Boekenweek verschijnt. ‘Nieuws’ eindigt aldus: ‘De Weblog Artistiek Bureau is een literaire site van gewicht. De moeite van het lezen waard, o.a. over “Een bibliografie van LHW”.’ Dank u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.