Uit de inhoudsopgave

Zondag 25 januari is de tewaterlating van Meesterwerk. In augustus 2008 werd de voorlopige inhoudsopgave van deze bundel gedichten over dichters bekendgemaakt. Heden heeft de uitgever een nieuwe inhoudsopgave online gezet, zodat we kunnen vergelijken.

Erik Lindner, die in augustus nog geen meester had gevonden, ontmoet Faverey in zijn werk. Alexis de Roode, die in augustus vraagtekens zette achter zijn hommage aan Vasalis, koos bij nader inzien voor Marsman. En Ruben van Gogh, die in augustus maar niet kon kiezen tussen Jan Hanlo en A. Marja, is wikkend en wegend ten onder gegaan. In de inhoudsopgave van Meesterwerk komt hij niet meer voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.