Gemarkeerd door Ferron

De Papieren Man meldt de veiling van het filmscript van Twee druppels water. Bij hetzelfde veilinghuis komt de boekerij van Louis Ferron onder de hamer. Ons eerdere bericht leverde een aardige anekdote op over het pistool dat Ferron aan de muur van zijn werkkamer had hangen: het bleek nog geladen te zijn.

Gisteren hebben we de rest van Ferrons voormalige bezit gezien. De schrijver was niet bepaald zuinig op zijn boeken. Zijn exemplaar van Ik Jan Cremer lag zo’n beetje uit elkaar. Maar het illustreert wel met welk enthousiasme Ferron het boek indertijd heeft gelezen. Op elke bladzijde was wel een passage gemarkeerd met een knalgele stift. Bijna een stiftgedicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.