Voordragen en borrelen

‘Heb jij iets belangrijks te vertellen aan je mede Flanorianen? Weet jij bijvoorbeeld bijzonder veel over de literatuur van Albanië, of ben je ontzettend goed met de gitaar? Dan is dit je kans! Pak tijdens de Leden Voordrachten Borrel de microfoon of knutsel een mooie powerpoint presentatie in elkaar. Laat zien wat je kunt bij Flanor!’

De leukste literaire studentenvereniging organiseert vanavond de zoveelste voordrachtborrel. Die van twee jaar geleden zit nog vers in mijn geheugen, in het bijzonder de lezing over opdrachtexemplaren. Duurde een krap uur. Maar toen was er ook geen Powerpoint bij.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.