Bij ons in de PC (6): ‘Ik ben dol, dol’

Woensdag 5 Juni 1918. Ik ben dol, dol! Ik denk me in de zevende hemel en zou iedereen (tot Keulen toe) aan mijn hart willen drukken. Verbeeld je dan ook, ik ga naar “Madame Sans-Gêne!” Is het niet zalig?!!! Vrijdagavond. O Tante Door, lieveling, ik hoop dat je me ziet! Mijn eingen [sic] lief tantetjeschat!

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.