De dikke ik

Een vriend wees mij op het zojuist verschenen boek De dikke ik. Het beste van ik@nrc.nl. Het bladeren in de boekhandel stopte op pagina 350, waar ik een ikje van mijn hand vind, getiteld ‘Couperus’ en verschenen onder het pseudoniem Nick ter Wal. Het copyright sta je bij publicatie in de krant blijkbaar af, want ik heb geen toestemming gegeven voor opname van de tekst. Zou ik NRC nu moeten vragen of ik het ikje hier mag plaatsen? Geen idee.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.