De Grote A. Marja Revue (2)

Eerder maakte Buro05 bekend dat Jan Siebelink graag in het voorprogramma van De Grote A. Marja Revue wilde zitten. Maar waar bestaat dat halfuurdurend toch vuurwerk uit? De organisatoren kunnen nu een tipje van de sluier oplichten.

Weinigen weten dat A. Marja in de veertiger jaren onder zijn eigen naam ook twee toneelstukken heeft geproduceerd. Vrijdag 29 augustus, van 23.00 tot 23.30 uur, vindt de Noordelijke première plaats van het toneelstuk Kiespijn, Kabel en Critiek, dat speciaal werd geschreven voor de Vrouwenbond van de Partij van de Arbeid. Deze sketch speelt in de wachtkamer van de tandarts, waar op de achtergrond de V.A.R.A. plaatjes draait.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.