Prinsentuin

Gisteren in de volle zon op het theeveld genoten van de bedachtzame draaitrappen van Ruth Lasters, de Majakovski-gedichten van Maarten Doorman en de kinderlijke gilletjes van Roosbeef. In de wandelgangen op het grind meteen de bundel gekocht, waarin een heel mooi liefdesgedicht van Benno Barnard staat. Vanavond onder het vertrouwde bladerdak van Café De Souffleur luisteren naar de poëtische voordrachten van Benno Barnard, Wim Brands, Hans Verhagen, Rogi Wieg en anderen. En had ik al gezegd dat Benno Barnard ook optreedt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.