Knetterende letteren (2)

Jan Cremer in gesprek met Menno Schenke:

‘Toen De Bezige Bij kwam vragen of ik brieven heb geschreven die ze zouden kunnen publiceren, heb ik gebluft: misschien heb ik er 200… Het zijn er bijna 1000 geworden, overal vandaan, aan iedereen, uitgevers, schrijvers zoals Gerard Reve, aan kranten, tijdschriften, ex-vrouwen en advocaten. Geen censuur, ik neem niks terug van wat ik heb geschreven, alles moet op tafel.
De liefdesbrieven aan mijn vrouwen bestaan niet meer. Die zijn weg, maar het waren wel mooie brieven. Ze zijn ritueel verbrand. Haha, een vuurtje he…’

(Uit: Algemeen Dagblad, 19 april 2005)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.