Echte debuten (2)

Ik ben het spoor niet meer bijster. In de jongste aflevering van Nader Tot Hem, de Reve-krant die een Leids antiquariaat uitbrengt, valt onder de titel ‘Was ik maar eerder gestopt…’ het verlossende woord over het al dan niet gepubliceerde gedicht ‘Stad aan de Zuiderzee’. Menno Wigman had het goed gezien: het vers was inderdaad afgedrukt in Album Gerard Reve en opgenomen in Verzamelde gedichten. ‘Een beginnersfout dus, gemaakt door een veteraan’, aldus de antiquaar in ruste. De prijs van het pre-debuut blijft gehandhaafd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.