2 Comments

  1. En wat een glimmende, welgebakken verjaarstaart, met grote noten en veel spijs. Wij hebben hem met smaak genuttigd, met hulp van (onder anderen) enkele van mijn geliefde vriendinnen, die gelukkig op hun wellustige oude schreden zijn teruggekomen. Dank, o dank Heer Directeur van Uw fraaie artistieke buro, en leve onze vriendin A Marja, die haar bloemetjes buiten heeft gezet en volgens de verhalen menige mop heeft getapt. Onlangs zou ze eenennegentig zijn geworden, als ze niet al eerder de pijp aan ene Maarten had gegeven! Een mooie leeftijd. Lachend oud worden, dat is ook mijn ding. Leve de letters.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.